T: 0900 - 66 4 4444 lokaal tarief   Neem contact met mij opNeem contact met mij op        YouTube Facebook Blogger Twitter
Skip Navigation Linkshuizenpartner.nl > bespaareenmakelaar.nl


Bespaar op de makelaar met Huizenpartner.nl

NVM FundaTegenwoordig is het zelf verkopen van een woning heel normaal. Wie kent immers beter uw woning en uw woonomgeving dan uzelf. Met Internetmakelaar Huizenpartner.nl worden alle lastige zaken voor u geregeld en doet u de leuke zaken zelf. U brengt zelf uw woning optimaal in beeld en doet de bezichtigingen. Huizenpartner.nl doet de rest voor u.

Ons team van deskundige VBO makelaars en verkoopspecialisten staat steeds voor u klaar voor de optimale promotie en verkoop van uw woning of appertement. Door onze vernieuwende DirectRaak™-promotieaanpak op internet met bijbehorende verkoopborden en advertenties, valt uw woning direct op in de massa en verkoopt u sneller met meer zekerheid. Inclusief professionele back-up.

Huizenpartner is flink goedkoper dan de traditionele NVM of VBO makelaar

Met Huizenpartner.nl bent u duizenden euro's goedkoper uit in makelaarskosten en hebt u een 100% garantie dat uw woning modern en optimaal online wordt gepresenteerd, ook op Funda. Vergeleken met de traditioneel werkende makelaar bespaart u met internetmakelaar Huizenpartner flink op alle makelaarsdiensten en bijkomende advertenties met bijbehorende kosten. Bereken hier uw besparing op uw woningverkoop. Maar zeker zo belangrijk: u verkoopt uw huis sneller en plezieriger met Huizenpartner.nl.

Onze verkooppakketten en tarieven

Wij adviseren u te kiezen voor het complete en voordelige Comfort pakket al vanaf eenmalig € 495,- en € 35,- per maand inclusief btw met o.a. uw eigen DirectRaak™-website, uitgebreide presentatie van uw woning op Funda en op alle belangrijke woningzoekers in NL, waardebepaling, onderhandelingen en het opstellen van de koopovereenkomst.

Huizenpartner.nl | voor verkoopresultaat!

Zelf uw huis verkopen loont en is niet lastig, ook niet in uw regio. Reken op Huizenpartner.nl als uw landelijke internetmakelaar en als uw persoonlijke adviseur. Hij of zij is ook bekend in uw regio en ondersteunt u tijdens het gehele verkoopproces.

Bestel hier uw eigen Huizenpartner Plus, Comfort of Garant pakket op www.huizenpartner.nl.
Of neem even contact op met een van onze internetmakelaars van Huizenpartner.


Bel mij terug

Servidesk Huizenpartner
T: 0900 – 66 4 4444 (lokaal tarief)
W: www.huizenpartner.nl
E: info@huizenpartner.nl

 

Start mijn verkoop


Reken op Huizenpartner.nl

Zelf uw huis verkopen
Uw huis op Funda
Makelaarskosten
NVM Makelaar of Huizenpartner?

 

 Zojuist verkocht
woensdag 6 juli 2022
Venray
Terras-appartement.nl
Inhoud 225 m3

Vraagprijs
125.000 k.k.
Kronenberg
Inhoud 512 m3

Vraagprijs
265.000 k.k.
EN NOG MEER ...


Skip Navigation Linkshuizenpartner.nl > bespaareenmakelaar.nl