T: 0900 - 66 4 4444 lokaal tarief   Neem contact met mij opNeem contact met mij op        YouTube Facebook Blogger Twitter
Skip Navigation Linkshuizenpartner.nl > verkopen op funda met VBO- of NVM-makelaar
Uw huis snel verkopen

Uw huis op Funda plaatsen met NVM makelaar

NVM FundaVia NVM-internetmakelaar Huizenpartner, kunt u uw huis voordelig op Funda plaatsen. Funda is er in geslaagd om een unieke marktpositie op te bouwen, zowel bij de Nederlandse consument, het bedrijfsleven als bij de makelaars. Funda is de grootste en meest bezochte onroerendgoedwebsite van Nederland om woningen te kopen en te verkopen, met meer dan 3 miljoen unieke bezoekers per maand.

Naast een volledige NVM-Funda opname van uw woning zorgt Huizenpartner voor een doeltreffende DirectRaak™-promotieaanpak op internet van uw huis met bijbehorende verkoopborden en advertenties. Zo valt uw woning direct op in de massa en verkoopt u sneller met meer zekerheid. Inclusief professionele back-up.

Huizenpartner is flink goedkoper dan de traditionele NVM makelaar

Ons team van deskundige NVM makelaars staat voor u klaar om u te helpen met het verkopen van uw huis of appartement. Met Huizenpartner.nl bent u duizenden euro's goedkoper uit en hebt u een 100% garantie dat uw woning modern en optimaal online wordt gepresenteerd inclusief Funda. Vergeleken met de traditioneel werkende makelaars bespaart u met internetmakelaar Huizenpartner flink op alle makelaarsdiensten en bijkomende advertenties.

U doet alleen de zaken die u zélf het beste kunt, namelijk de bezichtigingen en het maken van de foto's. De optimale verkooppromotie en de rest laat u aan onze makelaars over die continu tot uw beschikking staan. U verkoopt uw huis sneller en plezieriger met Huizenpartner.nl.

Onze verkooppakketten en tarieven

Wij adviseren het complete en voordelige NVM Comfort pakket al vanaf eenmalig € 495,- en € 35,- per maand inclusief btw met o.a. uw eigen DirectRaak™-website, uitgebreide presentatie van uw woning op Funda en op alle belangrijke woningzoekers in NL, waardebepaling, onderhandelingen en het opstellen van de koopovereenkomst. Of u kiest bijvoorbeeld voor het 'no cure-no pay' NVM Garant pakket.

Huizenpartner.nl | voor verkoopresultaat!

Zelf uw huis verkopen loont en is niet lastig, ook niet in uw regio. Reken op Huizenpartner.nl als uw makelaar en als uw persoonlijke adviseur. Hij of zij is bekend in uw regio en ondersteunt u tijdens het gehele verkoopproces.
Plaats hier direct uw eigen woning optimaal in de verkoop via Funda met het Huizenpartner NVM Comfort of NVM Garant pakket.
Of neem even contact op met een van onze internetmakelaars van Huizenpartner.


Bel mij terug

Servicedesk Huizenpartner
T: 0900 – 66 4 4444 (lokaal tarief)
W: www.huizenpartner.nl
E: info@huizenpartner.nl

 

Start mijn verkoop


Reken op Huizenpartner.nl

 Zojuist verkocht
donderdag 7 juli 2022
Aalsmeer
Inhoud 142 m3

Vraagprijs
172.000 k.k.
Rotterdam
Prachtigappartement.nl
Inhoud 280 m3

Vraagprijs
345.000 k.k.
EN NOG MEER ...


Skip Navigation Linkshuizenpartner.nl > verkopen op funda met VBO- of NVM-makelaar