T: 0900 - 66 4 4444 lokaal tarief   Neem contact met mij opNeem contact met mij op        YouTube Facebook Blogger Twitter
Skip Navigation Linkshuizenpartner.nl > NVM makelaar Evertsoord


Huizenpartner, uw NVM makelaar in Evertsoord

NVM FundaHuizenpartner.nl is ook uw vernieuwende online NVM makelaar in de regio Evertsoord. Ons team van deskundige NVM makelaars staat voor u klaar om u te helpen met het verkopen van uw huis of appartement. Met Huizenpartner.nl bent u duizenden euro's goedkoper uit en hebt u een 100% garantie dat uw woning modern en optimaal online wordt gepresenteerd, ook op Funda, voor de snelste verkoop van uw huis.

Door onze vernieuwende DirectRaak™-promotieaanpak op internet met bijbehorende verkoopborden en advertenties, valt uw woning direct op in de massa en verkoopt u sneller met meer zekerheid. Inclusief professionele back-up.

Huizenpartner is flink goedkoper dan de traditionele NVM makelaar

Vergeleken met de traditioneel werkende makelaar in en rondom Evertsoord bespaart u met internetmakelaar Huizenpartner flink op alle makelaarsdiensten en bijkomende advertenties. U doet alleen de zaken die u zélf het beste kunt, namelijk de bezichtigingen en het maken van de foto's.

De optimale verkooppromotie en de rest laat u aan onze makelaars over die continu tot uw beschikking staan. Zo verkoopt u uw huis sneller en plezieriger met Huizenpartner.nl.

Onze verkooppakketten en tarieven

Wij adviseren het complete en voordelige NVM Comfort pakket voor eenmalig € 495,- en € 35,- per maand inclusief btw met o.a. uw eigen DirectRaak™-website, uitgebreide presentatie van uw woning op Funda en op alle belangrijke woningzoekers in NL, waardebepaling, onderhandelingen en het opstellen van de koopovereenkomst.

U betaalt nooit meer dan de € 995,- van Makelaarsland.nl en u betaalt automatisch gespreid. U heeft geen risico van verrassende opzeg-, verlengings- of advertentiekosten achteraf!

Huizenpartner.nl | voor verkoopresultaat!

Zelf uw huis verkopen loont en is niet lastig, ook niet in de regio Evertsoord. Reken op Huizenpartner.nl als uw makelaar en als uw persoonlijke adviseur. Hij of zij is bekend in uw regio en ondersteunt u tijdens het gehele verkoopproces.
Plaats hier direct uw eigen woning optimaal in de verkoop met een Huizenpartner Plus, NVM Comfort of NVM Garant pakket op www.huizenpartner.nl.

Of neem even contact op met een van onze internetmakelaars van Huizenpartner te Evertsoord.


Bel mij terug

Servicedesk Huizenpartner Evertsoord
T: 0900 – 66 4 4444 (lokaal tarief)
W: www.huizenpartner.nl
E: info@huizenpartner.nl

 

Start mijn verkoop


Reken op Huizenpartner.nl

Over Evertsoord

Het dorp is ontstaan als één van de twee DUW-kampen. Deze kampen was waar de onderkomens stonden voor de mensen die aan de ontginnen van het turfgebied Sevenumse Peel eind jaren dertig in de twintigste eeuw. Eind 1939 en begin 1940 verschenen de eerste boerderijen in het gebied. Uiteindelijk veranderde het kamp tot een woonplaats.

De plaats is vernoemd naar de toenmalige burgemeester van de voormalige gemeente Sevenum, Dhr. Everts, die zich sterk had gemaakt voor de ontginning van het gebied. De door hem bedachte strakke contouren zijn nog steeds herkenbaar. De kerk van Evertsoord werd midden jaren '50 gebouwd naar ontwerp van architect Pierre Weegels. In Evertsoord is een vrouwengevangenis gevestigd. De naam van deze gevangenis is Penitentiaire Inrichting Ter Peel.

 

 Zojuist verkocht
donderdag 7 juli 2022
Hedel
Sfeervolwoonhuis.nl
Inhoud 918 m3

Vraagprijs
499.000 k.k.
Deventer
Inhoud 300 m3

Vraagprijs
169.000 k.k.
EN NOG MEER ...


Skip Navigation Linkshuizenpartner.nl > NVM makelaar Evertsoord