T: 0900 - 66 4 4444 lokaal tarief   Neem contact met mij opNeem contact met mij op        YouTube Facebook Blogger Twitter
Skip Navigation Linkshuizenpartner.nl > NVM makelaar Geijsteren


Huizenpartner, uw NVM makelaar in Geijsteren

NVM FundaHuizenpartner.nl is ook uw vernieuwende online NVM makelaar in de regio Geijsteren. Ons team van deskundige NVM makelaars staat voor u klaar om u te helpen met het verkopen van uw huis of appartement. Met Huizenpartner.nl bent u duizenden euro's goedkoper uit en hebt u een 100% garantie dat uw woning modern en optimaal online wordt gepresenteerd, ook op Funda, voor de snelste verkoop van uw huis.

Door onze vernieuwende DirectRaak™-promotieaanpak op internet met bijbehorende verkoopborden en advertenties, valt uw woning direct op in de massa en verkoopt u sneller met meer zekerheid. Inclusief professionele back-up.

Huizenpartner is flink goedkoper dan de traditionele NVM makelaar

Vergeleken met de traditioneel werkende makelaar in en rondom Geijsteren bespaart u met internetmakelaar Huizenpartner flink op alle makelaarsdiensten en bijkomende advertenties. U doet alleen de zaken die u zélf het beste kunt, namelijk de bezichtigingen en het maken van de foto's.

De optimale verkooppromotie en de rest laat u aan onze makelaars over die continu tot uw beschikking staan. Zo verkoopt u uw huis sneller en plezieriger met Huizenpartner.nl.

Onze verkooppakketten en tarieven

Wij adviseren het complete en voordelige NVM Comfort pakket voor eenmalig € 495,- en € 35,- per maand inclusief btw met o.a. uw eigen DirectRaak™-website, uitgebreide presentatie van uw woning op Funda en op alle belangrijke woningzoekers in NL, waardebepaling, onderhandelingen en het opstellen van de koopovereenkomst.

U betaalt nooit meer dan de € 995,- van Makelaarsland.nl en u betaalt automatisch gespreid. U heeft geen risico van verrassende opzeg-, verlengings- of advertentiekosten achteraf!

Huizenpartner.nl | voor verkoopresultaat!

Zelf uw huis verkopen loont en is niet lastig, ook niet in de regio Geijsteren. Reken op Huizenpartner.nl als uw makelaar en als uw persoonlijke adviseur. Hij of zij is bekend in uw regio en ondersteunt u tijdens het gehele verkoopproces.
Plaats hier direct uw eigen woning optimaal in de verkoop met een Huizenpartner Plus, NVM Comfort of NVM Garant pakket op www.huizenpartner.nl.

Of neem even contact op met een van onze internetmakelaars van Huizenpartner te Geijsteren.


Bel mij terug

Servicedesk Huizenpartner Geijsteren
T: 0900 – 66 4 4444 (lokaal tarief)
W: www.huizenpartner.nl
E: info@huizenpartner.nl

 

Start mijn verkoop


Reken op Huizenpartner.nl

Over Geijsteren

Geijsteren is een dorpskern van gemeente Venray, gelegen langs de Maas in het noorden van Limburg, grenzend aan de provincie Noord-Brabant. Tot 1969 was het deel van de voormalige gemeente Wanssum, daarna van de voormalige gemeente Meerlo-Wanssum. Sinds 2010 hoort het bij de gemeente Venray.

Geijsteren telde op 1 januari 2006 445 inwoners en 179 huizen. Daarnaast is er een landgoed van 700 hectare met een kasteelruïne en een 18-holes "Golf en Countryclub"; de rest van het terrein is grotendeels vrij toegankelijk. Er zijn veel bossen met enkele kleine campings en een restaurant (hoeve De Boogaard). In het centrum is een eetcafé Het Trefpunt genaamd. In 1949 is de kerk voor het eerst in de dorpskern gebouwd, en niet meer nabij het kasteel. De eenbeukige zadeldakkerk (St. Willibrordus) is nooit met de geplande toren opgeleverd. Er is ook een basisschool (Sint Willibrordusschool).

 

 Zojuist verkocht
woensdag 6 juli 2022
Griendtsveen
Huisinhetgroen.nl
Inhoud 334 m3

Vraagprijs
247.500 k.k.
Deventer
Inhoud 300 m3

Vraagprijs
169.000 k.k.
EN NOG MEER ...


Skip Navigation Linkshuizenpartner.nl > NVM makelaar Geijsteren