T: 0900 - 66 4 4444 lokaal tarief   Neem contact met mij opNeem contact met mij op        YouTube Facebook Blogger Twitter
Skip Navigation Linkshuizenpartner.nl > NVM makelaar Heibloem


Huizenpartner, uw NVM makelaar in Heibloem

NVM FundaHuizenpartner.nl is ook uw vernieuwende online NVM makelaar in de regio Heibloem. Ons team van deskundige NVM makelaars staat voor u klaar om u te helpen met het verkopen van uw huis of appartement. Met Huizenpartner.nl bent u duizenden euro's goedkoper uit en hebt u een 100% garantie dat uw woning modern en optimaal online wordt gepresenteerd, ook op Funda, voor de snelste verkoop van uw huis.

Door onze vernieuwende DirectRaak™-promotieaanpak op internet met bijbehorende verkoopborden en advertenties, valt uw woning direct op in de massa en verkoopt u sneller met meer zekerheid. Inclusief professionele back-up.

Huizenpartner is flink goedkoper dan de traditionele NVM makelaar

Vergeleken met de traditioneel werkende makelaar in en rondom Heibloem bespaart u met internetmakelaar Huizenpartner flink op alle makelaarsdiensten en bijkomende advertenties. U doet alleen de zaken die u zélf het beste kunt, namelijk de bezichtigingen en het maken van de foto's.

De optimale verkooppromotie en de rest laat u aan onze makelaars over die continu tot uw beschikking staan. Zo verkoopt u uw huis sneller en plezieriger met Huizenpartner.nl.

Onze verkooppakketten en tarieven

Wij adviseren het complete en voordelige NVM Comfort pakket voor eenmalig € 495,- en € 35,- per maand inclusief btw met o.a. uw eigen DirectRaak™-website, uitgebreide presentatie van uw woning op Funda en op alle belangrijke woningzoekers in NL, waardebepaling, onderhandelingen en het opstellen van de koopovereenkomst.

U betaalt nooit meer dan de € 995,- van Makelaarsland.nl en u betaalt automatisch gespreid. U heeft geen risico van verrassende opzeg-, verlengings- of advertentiekosten achteraf!

Huizenpartner.nl | voor verkoopresultaat!

Zelf uw huis verkopen loont en is niet lastig, ook niet in de regio Heibloem. Reken op Huizenpartner.nl als uw makelaar en als uw persoonlijke adviseur. Hij of zij is bekend in uw regio en ondersteunt u tijdens het gehele verkoopproces.
Plaats hier direct uw eigen woning optimaal in de verkoop met een Huizenpartner Plus, NVM Comfort of NVM Garant pakket op www.huizenpartner.nl.

Of neem even contact op met een van onze internetmakelaars van Huizenpartner te Heibloem.


Bel mij terug

Servicedesk Huizenpartner Heibloem
T: 0900 – 66 4 4444 (lokaal tarief)
W: www.huizenpartner.nl
E: info@huizenpartner.nl

 

Start mijn verkoop


Reken op Huizenpartner.nl

Over Heibloem

Heibloem is een kerkdorp in de gemeente Leudal, in Nederlandse provincie Limburg. Het was voor 2007 het kleinste dorp van de gemeente Roggel en Neer.

Heibloem ligt ten noorden van Roggel en is gelegen in bosrijk gebied. Landelijk is Heibloem bekend geworden door de moord op de jonge Nicky Verstappen, die uit dit dorp kwam. Er staat sinds 2000 in Heibloem een monument ter nagedachtenis van geweldslachtoffers zoals Verstappen.

Heibloem was regionaal bekend door de Ruiterclub Heibloem, een vereniging die na de Tweede Wereldoorlog werd opgericht en vrij snel uitbloeide tot een club die bij de top van de ruitersport in Limburg behoorde. Maar in de jaren zestig kwam daar een eind aan nadat de Ruiterclub plots was gestopt. In de jaren zeventig werd er nieuw leven geblazen en de Ruiterclub bestaan anno 2006 nog steeds. De Carnavalsvereniging in Heibloem is de Buizers, opgericht in 1957. Tot halverwege de jaren 80 van de vorige eeuw bleven de Buizers actief, in 1985 werd de laatste prins uitgeroepen. Vanaf het jaar 2005 werd er opnieuw leven geblazen in de carnavalsvereniging. In het carnavalsseizoen 2012/2013 vieren de Buizers hun 5x11 jaar bestaan. In het seizoen 2011/2012 en roepen ze hun 3x11ste prins uit.

Uit dit dorp komt ook de gelijknamige familie Heibloem, die een wapen met drie rode bloemen voert. Mogelijk zijn dit heibloemen en komen die ook in het wapen van het dorp voor. De familie is verder verspreid in Amsterdam.

 

 Zojuist verkocht
woensdag 6 juli 2022
Venlo
Gunstigappartement.nl
Inhoud 225 m3

Vraagprijs
118.500 k.k.
Kronenberg
Fraaiegezinswoning.nl
Inhoud 375 m3

Vraagprijs
214.000 k.k.
EN NOG MEER ...


Skip Navigation Linkshuizenpartner.nl > NVM makelaar Heibloem