T: 0900 - 66 4 4444 lokaal tarief   Neem contact met mij opNeem contact met mij op        YouTube Facebook Blogger Twitter
Skip Navigation Linkshuizenpartner.nl > NVM makelaar Steenbergen


Huizenpartner, uw NVM makelaar in Steenbergen

NVM FundaHuizenpartner.nl is ook uw vernieuwende online NVM makelaar in de regio Steenbergen. Ons team van deskundige NVM makelaars staat voor u klaar om u te helpen met het verkopen van uw huis of appartement. Met Huizenpartner.nl bent u duizenden euro's goedkoper uit en hebt u een 100% garantie dat uw woning modern en optimaal online wordt gepresenteerd, ook op Funda, voor de snelste verkoop van uw huis.

Door onze vernieuwende DirectRaak™-promotieaanpak op internet met bijbehorende verkoopborden en advertenties, valt uw woning direct op in de massa en verkoopt u sneller met meer zekerheid. Inclusief professionele back-up.

Huizenpartner is flink goedkoper dan de traditionele NVM makelaar

Vergeleken met de traditioneel werkende makelaar in en rondom Steenbergen bespaart u met internetmakelaar Huizenpartner flink op alle makelaarsdiensten en bijkomende advertenties. U doet alleen de zaken die u zélf het beste kunt, namelijk de bezichtigingen en het maken van de foto's.

De optimale verkooppromotie en de rest laat u aan onze makelaars over die continu tot uw beschikking staan. Zo verkoopt u uw huis sneller en plezieriger met Huizenpartner.nl.

Onze verkooppakketten en tarieven

Wij adviseren het complete en voordelige NVM Comfort pakket voor eenmalig € 495,- en € 35,- per maand inclusief btw met o.a. uw eigen DirectRaak™-website, uitgebreide presentatie van uw woning op Funda en op alle belangrijke woningzoekers in NL, waardebepaling, onderhandelingen en het opstellen van de koopovereenkomst.

U betaalt nooit meer dan de € 995,- van Makelaarsland.nl en u betaalt automatisch gespreid. U heeft geen risico van verrassende opzeg-, verlengings- of advertentiekosten achteraf!

Huizenpartner.nl | voor verkoopresultaat!

Zelf uw huis verkopen loont en is niet lastig, ook niet in de regio Steenbergen. Reken op Huizenpartner.nl als uw makelaar en als uw persoonlijke adviseur. Hij of zij is bekend in uw regio en ondersteunt u tijdens het gehele verkoopproces.
Plaats hier direct uw eigen woning optimaal in de verkoop met een Huizenpartner Plus, NVM Comfort of NVM Garant pakket op www.huizenpartner.nl.

Of neem even contact op met een van onze internetmakelaars van Huizenpartner te Steenbergen.


Bel mij terug

Servicedesk Huizenpartner Steenbergen
T: 0900 – 66 4 4444 (lokaal tarief)
W: www.huizenpartner.nl
E: info@huizenpartner.nl

 

Start mijn verkoop


Reken op Huizenpartner.nl

Over Steenbergen

Steenbergen werd naar alle waarschijnlijkheid gesticht in de tweede helft van de 13e eeuw en is sinds de eerste helft van de veertiende eeuw te beschouwen als stad.[1] Het heeft een rijke historie en groeide in de 14e en 15e eeuw, dankzij zoutwinning en handel met Vlaamse steden als Brugge, Antwerpen en Gent tot een handelsstad. Toen door verschillende oorzaken de economische neergang had ingezet, werd Steenbergen in de 16e eeuw belangrijker als vesting- en garnizoensstad .

Steenbergen is een Oranjestad en is sinds 1 januari 1997 de hoofdplaats van de gemeente Steenbergen, de samenvoeging van de voormalige gemeenten Steenbergen en Kruisland, Dinteloord en Prinsenland en Nieuw-Vossemeer.

 

 Zojuist verkocht
woensdag 6 juli 2022
Ter Apel
Stijlvollewoning.nl
Inhoud 340 m3

Vraagprijs
159.500 k.k.
Gouda
Mooigelegenappartement.nl
Inhoud 221 m3

Vraagprijs
195.500 k.k.
EN NOG MEER ...


Skip Navigation Linkshuizenpartner.nl > NVM makelaar Steenbergen