T: 0900 - 66 4 4444 lokaal tarief   Neem contact met mij opNeem contact met mij op        YouTube Facebook Blogger Twitter
Skip Navigation Linkshuizenpartner.nl > NVM makelaar Vught


Huizenpartner, uw NVM makelaar in Vught

NVM FundaHuizenpartner.nl is ook uw vernieuwende online NVM makelaar in de regio Vught. Ons team van deskundige NVM makelaars staat voor u klaar om u te helpen met het verkopen van uw huis of appartement. Met Huizenpartner.nl bent u duizenden euro's goedkoper uit en hebt u een 100% garantie dat uw woning modern en optimaal online wordt gepresenteerd, ook op Funda, voor de snelste verkoop van uw huis.

Door onze vernieuwende DirectRaak™-promotieaanpak op internet met bijbehorende verkoopborden en advertenties, valt uw woning direct op in de massa en verkoopt u sneller met meer zekerheid. Inclusief professionele back-up.

Huizenpartner is flink goedkoper dan de traditionele NVM makelaar

Vergeleken met de traditioneel werkende makelaar in en rondom Vught bespaart u met internetmakelaar Huizenpartner flink op alle makelaarsdiensten en bijkomende advertenties. U doet alleen de zaken die u zélf het beste kunt, namelijk de bezichtigingen en het maken van de foto's.

De optimale verkooppromotie en de rest laat u aan onze makelaars over die continu tot uw beschikking staan. Zo verkoopt u uw huis sneller en plezieriger met Huizenpartner.nl.

Onze verkooppakketten en tarieven

Wij adviseren het complete en voordelige NVM Comfort pakket voor eenmalig € 495,- en € 35,- per maand inclusief btw met o.a. uw eigen DirectRaak™-website, uitgebreide presentatie van uw woning op Funda en op alle belangrijke woningzoekers in NL, waardebepaling, onderhandelingen en het opstellen van de koopovereenkomst.

U betaalt nooit meer dan de € 995,- van Makelaarsland.nl en u betaalt automatisch gespreid. U heeft geen risico van verrassende opzeg-, verlengings- of advertentiekosten achteraf!

Huizenpartner.nl | voor verkoopresultaat!

Zelf uw huis verkopen loont en is niet lastig, ook niet in de regio Vught. Reken op Huizenpartner.nl als uw makelaar en als uw persoonlijke adviseur. Hij of zij is bekend in uw regio en ondersteunt u tijdens het gehele verkoopproces.
Plaats hier direct uw eigen woning optimaal in de verkoop met een Huizenpartner Plus, NVM Comfort of NVM Garant pakket op www.huizenpartner.nl.

Of neem even contact op met een van onze internetmakelaars van Huizenpartner te Vught.


Bel mij terug

Servicedesk Huizenpartner Vught
T: 0900 – 66 4 4444 (lokaal tarief)
W: www.huizenpartner.nl
E: info@huizenpartner.nl

 

Start mijn verkoop


Reken op Huizenpartner.nl

Over Vught

Vught ligt in de overgangszone tussen het laaggelegen rivierengebied en hogergelegen zandgronden. Dit maakt dat het natuurschoon afwisselend is en uit heide, bossen, polders, vennen en landerijen bestaat.

Nog steeds zijn in Vught talrijke parken en landgoederen te vinden. Een aantal hiervan liggen in de kom en zijn tegenwoordig parken. Zij worden bij de bezienswaardigheden vermeld. Niet ver van de Dommel ligt het Heunwiel, een overblijfsel van een dijkdoorbraak. Langs de Dommel vindt men ook Landgoed Maurick. Voorts ligt, ten zuidwestenwesten van Vught, Landgoed Wargashuyse, landgoed Sparrendaal, landgoed Jagershagen en het Helvoirts Broek. In het noordwesten vindt men de Vughtse Heide en nog verder het poldergebied de Gement met Rijsbergen, gelegen tussen Vught, Cromvoirt, Vlijmen en 's-Hertogenbosch (Deuteren). Hier vindt men ook het gebied Rijskampen. Het Kraaiengat bij Bergenshuizen is een meertje dat door zandafgraving is ontstaan. Ten zuiden van Vught ligt landgoed Beukenhorst. Verder vindt men in Vught het landgoed Bleijendijk en natuurpark De Kwebben in de wijk de Baarzen. Dan is er het Kapellebos, een stuk landgoed nabij de wijk de Vughtse Hoeven. Dit is eigendom van de familie Marggraff.

 

 Zojuist verkocht
woensdag 6 juli 2022
Venray
Terras-appartement.nl
Inhoud 225 m3

Vraagprijs
125.000 k.k.
Winkel
Fijnetussenwoning.nl
Inhoud 335 m3

Vraagprijs
175.000 k.k.
EN NOG MEER ...


Skip Navigation Linkshuizenpartner.nl > NVM makelaar Vught