T: 0900 - 66 4 4444 lokaal tarief   Neem contact met mij opNeem contact met mij op        YouTube Facebook Blogger Twitter
Skip Navigation Linkshuizenpartner.nl > nieuws > VEH ziet huizenpartner als goede formule

Vereniging Eigen Huis ziet Huizenpartner als goede internet formule

Bron: Vereniging Eigen Huis

AMERSFOORT, 7 december 2006 - In dit onderzoek eind 2006 kwam Huizenpartner.nl, destijds Ikwilmijnhuisverkopen.nl, al sterk uit de bus bij de Vereniging Eigen Huis (VEH). Een hoge dienstverlening tegen een zeer concurrerende prijs, goed voor een plek in de top drie op de ranglijst van makelaarsformules.

Vergelijkingstabel

De vergelijkingstabel zoals destijds gebruikt om internet makelaars te vergelijken is voor Huizenpartner.nl - destijds Ikwilmijnhuisverkopen.nl- zeker niet meer geldig.

U kunt tegenwoordig terecht bij ons terecht voor veel meer promotie- en servicediensten, verdeeld over drie verkooppakketten.

Zo worden onze woningen vandaag de dag ook op Funda.nl opgenomen, zijn de extra woningzoekers waarop uw woning wordt opgenomen alleen maar toegenomen, is traditioneel adverteren inclusief gemaakt (met het Comfortpakket, waar het bij andere internet makelaars altijd nog optioneel is), begeleiden wij u in de ondertekening van het koopcontract, kunt u bij ons terecht voor vele opvallende verkoopversnellers zoals huis-aan-huis leaflets, advertenties, scheurstrookjes, woonvisitekaartjes en meer. Verder is de promotiewaarde voor uw woning met Huizenpartner.nl alleen maar toegenomen sinds eind 2006 met o.a. de unieke Huizenpartner.nl Buurtbeleving™, opvallende Pluspunten en Open Huis vermelding .


Ondertussen zijn bijna alle internetmakelaars die destijds op de lijst stonden verdwenen. Ikwilmijnhuisverkopen.nl, bestaat nu al sinds 2001 en is nog sterker voor de dag gekomen en groeit verder in Huizenpartner.nl.

Graag verwelkomen we ook u bij de béste promotiewaarde voor uw woning in Nederland.

Huizenpartner.nl Team

Gerelateerde links

Huizenpartner in VEH Magazine uitgave mei 2008

 

 

 

 

Ikwilmijnhuisverkopen.nl is nu Huizenpoartner.nl

Ikwilmijnhuisverkopen.nl destijds,
is nu Huizenpartner.nl

 

 Uit de media

Uit de media: RSS

Bekijk de Huizenpartner.nl RSS Feed
Skip Navigation Linkshuizenpartner.nl > nieuws > VEH ziet huizenpartner als goede formule