T: 0900 - 66 4 4444 lokaal tarief   Neem contact met mij opNeem contact met mij op        YouTube Facebook Blogger Twitter
Skip Navigation Linkshuizenpartner.nl > nieuws > Huizenpartner maakt zelf verkopen volwassen

Huizenpartner.nl maakt zelfverkoop volwassen

Optimale verkooppromotie, bijzonder vriendelijk geprijsd

Blad Wonen, Edities Maastricht, Sittard, Roermond, Venlo, Venray, Cuijk, 15 februari 2008 -
De onroerend goedwereld is de laatste tijd voortdurend in het nieuws. In Amerika zijn jarenlang roekeloos hypotheken verstrekt. Een groot aantal daarvan kan niet meer terug worden betaald, wat heeft geleid tot een financiële crisis daar. Dichter bij huis, in Nederland, blijkt de woningmarkt voortdurend gekenmerkt te worden door stijgende huizenprijzen. Als gevolg daarvan stijgen de makelaarscourtages evenredig.

In scherp contrast hiermee ontwikkelt zich een nieuw soort woningverkoper dat steeds meer het heft in eigen handen neemt en zelf de aan- of verkoop van zijn woning regelt. Internet speelt daarbij een cruciale rol, als algemeen geaccepteerde informatiebron en als medium om zaken te doen. Bedrijven zoals Huizenpartner.nl bieden daartoe beproefde en efectieve alternatieven op het traditioneel aan- en verkopen van een woning.

De heer Marwin Dekkers van Huizenpartner.nl legt uit: “De traditionele makelaar werkt vaak nog op een conventionele manier: een eigen website met huizen, een bord in de tuin, een telefoniste en een etalage. In de woningverkoop van vandaag de dag worden onderscheidende marketing en promotie echter steeds belangrijker om zaken te doen. Alternatieve promotiemogelijkheden zoals die van Huizenpartner.nl en het steeds mondiger worden van de consument zorgen er voor dat de woningverkoper op dit moment al in 35% van de gevallen het verkopen zelf, zonder makelaar of aanvullende makelaarsdiensten, doet.”

Heel eenvoudig

“De verkoop van een huis zonder tussenkomst van een makelaar en via Huizenpartner.nl levert een aanzienlijke kostenbesparing op. Doordat Huizenpartner.nl zwaar het accent legt op de promotie van het te verkopen huis, ofwel het ‘aan de weg timmeren’, wordt het pand bovendien sneller verkocht. Dat blijkt al meer dan vijf jaar uit de resultaten die door een onafhankelijke partij worden gemeten en die te zien zijn op de website”, aldus Dekkers. In 2001 ontwikkelde Huizenpartner.nl een innovatieve aanpak die inmiddels bekend staat als de “Direct Raak™-promotieaanpak”. Die naam komt voort uit het feit dat de koper en de verkoper elkaar direct kunnen vinden en benaderen, zonder de tussenkomst van mensen, schijven, tijdsvertragingen en informatiebarrières. Centraal bij deze aanpak staat een pakkende en unieke Internet domeinnaam met daarop een professionele woningpresentatie van ieders woning. Een voorbeeld is te vinden op www.fijnwoonhuis.nl. De verkoper bepaalt zelf welke domeinnaam bij zijn of haar woning past en wat hij op zijn eigen verkoopwebsite zet.

Men heeft alle vrijheid voor het presenteren van wervende teksten, foto’s en zelfs video. De ontwerpers van Huizenpartner.nl optimaliseren de aangeleverde foto’s en teksten voor het beste promotionele effect. Door te kiezen voor een op maat en naar keuze samengesteld promotiepakket van zogenoemde verkoopversnellers, kan de verkoper zorgen dat hij optimaal opvalt met zijn te koop staande huis. Men heeft op ieder moment een direct inzicht in de status van de eigen verkoop met uitgebreide bezoekersstatistieken en alle contactaanvragen, een uitgebreid verkooplogboek dus. Huizenpartner.nl zorgt er bovendien voor dat het huis vindbaar is en blijft op alle grote Nederlandse woningzoeksites zoals Jaap.nl, Funda.nl, Zoekallehuizen.nl, Huislijn.nl, Dimo.nl en Speurders.nl en Google.nl. Een succesvolle verkoop begint immers met het bereiken van zoveel mogelijk geïnteresseerde kopers.

Perfecte begeleiding

Huizenpartner.nl begeleidt tijdens het verkooptraject de zelfverkoper op allerlei manieren. Zo stelt ze een gratis door woningstylisten samengestelde Toolkit ter beschikking. Daarin staan tips en advies voor bijvoorbeeld het maken van de beste foto’s en pakkende teksten voor een snellere verkoop. Verder kan de verkoper met de zogenoemde Huizenpartner Buurtbeleving™ in Google Maps de buurt in kaart brengen door iconen te plaatsen van bijvoorbeeld scholen, supermarkten, bushaltes enzovoorts. Woningkopers zijn immers vaak net zo geïnteresseerd in de buurt als in het huis zelf. Indien gewenst schakelt Huizenpartner.nl een stylist(e) in, die voor een bedrag van circa € 150,- een uitgebreid en doeltreffend advies komt geven. En dan kan het zomaar voorkomen dat een deel van de meubels tijdelijk elders wordt opgeslagen, of in ieder geval uit het zicht wordt verwijderd voor een beter ruimtelijk effect. Verkopers kunnen zelf bepalen wat hun huis waard is en wat de vraagprijs moet zijn, maar desgewenst stuurt Huizenpartner daarvoor een onafhankelijk taxateur.

 

Tijdens de verschillende fasen in het verkooptraject verleent Huizenpartner.nl met haar helpdesk de benodigde persoonlijke ondersteuning en voorziet ze in de benodigde documenten zoals de koopovereenkomst en kadasterstukken. Sinds 2002 zijn zo duizenden klanten geholpen hun woning in Nederland te verkopen tegen een zeer scherpe prijs. Ook commerciële partijen zijn gebruik gaan maken van de promotionele diensten voor het aanbieden van hun objecten, zoals bedrijventerreinen en grote woningbouwprojecten. Dit gebeurt onder de naam van Onroerendgoedpromotie.nl.

U kunt u aanmelden voor verkoop of de gratis toolkit downloaden op www.huizenpartner.nl. Huizenpartner.nl, Steijvershorst 16 te Kronenberg, tel. 0900-66 4 4444. E-mail: info@huizenpartner.nl.

KADER - WAT KOST HET?

Een zelfverkoper heeft bij Huizenpartner.nl de mogelijkheid om te kiezen uit meerdere DirectRaak-Promotiepakketten:

• Het Plus-pakket is het instappakket, waarvoor een eenmalige vergoeding geldt van € 195,- plus een maandelijks tarief van € 35,-.

• Het Comfort-pakket is uitgebreider en kost €495,- plus het maandelijkse tarief van €35,-.

• Bij het Garant-pakket heeft u een ‘No cure, No pay’ garantie en geldt een laag percentage van 0,78% van de uiteindelijke verkoopprijs en naast de maandelijkse vergoeding van €35,-, de mogelijkheid om na 3 maanden kosteloos op te zeggen.

Download

PDF-versie

MS Word-versie

 

 

 

 

Het speciaal ontwikkelde Te Koop-vlagbord voor de tuin

Het speciaal ontwikkelde Te Koop-vlagbord voor de tuinMarwin Dekkers MBA ondernemer achter Huizenpartner

Marwin Dekkers MBA ondernemer achter HuizenpartnerUit de media

Uit de media: RSS

Bekijk de Huizenpartner.nl RSS Feed
Skip Navigation Linkshuizenpartner.nl > nieuws > Huizenpartner maakt zelf verkopen volwassen