T: 0900 - 66 4 4444 lokaal tarief   Neem contact met mij opNeem contact met mij op        YouTube Facebook Blogger Twitter
Skip Navigation Linkshuizenpartner.nl > nieuws > Univé kiest voor Huizenpartner

Univé kiest voor Huizenpartner.nl

Univé start online makelaarsdiensten op Mijnwoongemak.nl

Huizenpartner.nl, 12 juli 2008

Het zelf verkopen van een woning via internet is tegenwoordig een logische stap. Univé Zuid-Holland UA biedt vanaf 12 juli 2008 complete ondersteuning bij het zelf verkopen van de woning. Hiervoor heeft Univé Zuid-Holland UA Mijnwoongemak.nl opgezet in samenwerking met Huizenpartner.nl. Huizenpartner.nl levert de complete verkooppakketten, helpdesk en online diensten, gebaseerd op haar succesvolle Huizenpartner.nl-aanpak met de persoonlijke begeleiding, de betrouwbaarheid en service die de leden van Univé Zuid-Holland UA gewend zijn. De komende tijd zullen diverse andere Univé vestigingen volgen, maar u kunt altijd gebruik blijven maken van de gelijke diensten van Huizenpartner.nl.

Zonder winstoogmerk
Het concept biedt een optimale promotie- en verkoopaanpak aan voor het succesvol zelf verkopen van de woning. Ook deze dienst biedt Univé Zuid-Holland UA aan zonder winstoogmerk en dat vertaalt zich direct in zeer scherpe tarieven! Het Gemak Pakket is een zeer uitgebreid basispakket (gelijk aan het Huizenpartner Plus-pakket) en het Extra Gemak Pakket (gelijk aan het Huizenpartner Comfort pakket) biedt nog meer voordelen. De pakketten kosten respectievelijk slechts € 125,00 en € 395,00 voor leden van Univé Zuid-Holland. Niet-leden betalen respectievelijk € 300,00 en € 600,00. Beide pakketten zijn inclusief 3 maanden abonnement, waarvoor bij Huizenpartner € 35,- per maand wordt betaald. Verder krijgen klanten voor dit geld onder meer een eigen website met een zelf gekozen domeinnaam om hun woning te promoten, landelijk bereik door aanmelding bij de grote woningzoekers zoals Funda, Jaap, Dimo etc, is er tijdens kantooruren een helpdesk bereikbaar, een gratis Te Koop V-bord met hun eigen domeinnaam erop, keuze uit veel promotiemiddelen en nog veel meer. In het Extra Gemak Pakket zit tevens het bekende Huizenpartner.nl advertentiepakket t.w.v. € 165,00!

Zeer scherpe tarieven
De prijzen voor Univé leden lijken de kosten niet te dekken. "Dat is juist. We leggen er voor leden ongeveer 200 euro per verkoop op toe. Dat komt uit ons loyaliteitsprogramma", aldus adjunct-directeur Alex Vreugdenhil van Univé Zuid-Holland. Dat betekent dat leden dat voordeel krijgen ten koste van niet-leden. Vreugdenhil: "Dat is niet helemaal zo, want het komt niet uit het ledenkapitaal. In feite is het marketingbudget. We vergroten er de binding met de leden mee. Daarnaast zijn de nieuwe Mijnwoongemak tarieven voor niet-leden nog steeds zéér concurrend ten opzichte van de concurrenten zoals Makelaarsland.nl, Beetjehulp.nl etc.

En, geeft hij aan, het is ook een belangrijke opstap naar andere verdiensten. “Zo bemiddelt Univé in hypotheken en verkoopt opstal- en inboedelverzekeringen, benevens uiteraard nog een serie andere verzekeringen. "We bieden dit niet aan als complete makelaarsdienst. Schoenmaker, blijf bij je leest, vandaar de samenwerking met een gerenommeerd partner in deze markt:, Huizenpartner.nl, deze partij heeft het concept al jaren succesvol in de markt staan en hun verkoopdienstverlening is uniek in Nederland. Vreugdenhil: "We maken gebruik van hun internetdiensten tegen een vast bedrag per jaar."

Hoe werkt het?
Een klant meldt zich gratis aan op www.mijnwoongemak.nl Vervolgens bepaalt hij de waarde van zijn woning. Als de klant dit lastig vindt kan hij van de voordeeldiensten van mijnwoongemak.nl gebruik maken. Zo kan de klant voor slecht € 68,00 al een waardebepaling en verkoopprijsadvies krijgen. Dat is uniek! Vervolgens maakt hij, met behulp van de gratis te downloaden Toolkit, zelf goede foto’s en sprekende verkoopteksten en voert deze vervolgens in. De volgende stap is het kiezen van een eigen domeinnaam. Mijnwoongemak.nl verzorgt daarna de opmaak van de eigen website van de klant met een professionele woningpresentatie. Pas als de klant 100% tevredenheid is over de woningpresentatie hoeft deze te betalen; dit is de tevredenheidsgarantie van Mijnwoongemak.nl. Nu wordt de woning aangemeld bij alle grote woningzoekers in Nederland en ontvangt de relatie de gekozen verkoop promotiemiddelen. Deze worden door een adviseur persoonlijk afgegeven. Ondanks dat het een digitaal concept is wordt er heel bewust gekozen voor een persoonlijke benadering.

Tijdens het verkoopproces kan de klant op ieder moment aanpassingen doorvoeren op de eigen website. Hij heeft op ieder moment inzicht in de bezoekers- en contactstatistieken van de eigen website en is dus altijd op de hoogte van de interesse in zijn woning. Ook kan hij op elk gewenst moment extra promotiemiddelen bestellen en inzetten.

U bent niet woonachtig in Zuid-Holland?
U kunt gewoon gebruik maken van de internetdiensten van Huizenpartner.nl met dezelfde kwaliteit. Het ledenvoordeel heeft u enkel niet.

Univé Zuid-Holland UA is voor dit concept een samenwerkingsverband aangegaan met Huizenpartner.nl. Door het gebruik van de techniek van Huizenpartner.nl en de persoonlijke benadering en scherpe prijsstelling van Univé Zuid-Holland UA is er een uniek en professioneel concept ontstaan dat echt in het teken staat van de klant.

Gerelateerde links

EMERCE: Univé biedt makelaarsdiensten

 

 

 

 

Naar Univé


Naar Univé Zuid-Holland

 

Naar Mijnwoongemak.nlUit de media

Uit de media: RSS

Bekijk de Huizenpartner.nl RSS Feed
Skip Navigation Linkshuizenpartner.nl > nieuws > Univé kiest voor Huizenpartner