T: 0900 - 66 4 4444 lokaal tarief   Neem contact met mij opNeem contact met mij op        YouTube Facebook Blogger Twitter
Skip Navigation Linkshuizenpartner.nl > vragen en contact > over ons > over DirectRaak!™

Over DirectRaak!™

Het DirectRaak™ concept is uniek in Nederland. Het staat voor de nieuwe en innovatieve wijze, vanaf 2001 geheel ontwikkeld door Huizenpartner.nl, waarop woningen veel succesvoller via internet én traditionele advertentiekanalen gepromoot worden.

Een DirectRaak™-domeinnaam horen of zien staat garant voor:

  gehoord, gezien, gevonden ...   ... is DirectRaak™-verkocht!

Uw eigen DirectRaak™ website

Op basis van onze brede promotieaanpak krijgt u uw eigen persoonlijke website, met een door uzelf gekozen DirectRaak™ domeinnaam die past bij uw woning, bijvoorbeeld  www.ideaalappartement.nl. Via deze eenvoudig te onthouden unieke domeinnaam is uw woning nu direct te vinden en door te geven met een prachtige presentatie.

Immers de liefde op het eerste gezicht houdt snel op bij het zoeken of doorgeven van informatie over uw woning via 10-cijferige telefoonnummers in het weekend, SMS-codes, QR-codes of niet te onthouden en lastig toegankelijke makelaarswebsites en woningzoekers. Bovendien concurreert uw woning op een woningzoeker zoals Funda en Jaap direct met het overige aanbod. Via uw eigen DirectRaak™ website is dit niet het geval.

Met DirectRaak™ maximaal bereik in álle media

Met DirectRaak™ valt uw woning op tussen het overige aanbod met een unieke en prachtige presentatie, met een persoonlijke verkooptekst, met fraaie grootformaat foto’s, Pluspunten en Open Huis vermeldingen en een perfecte indruk van uw woonbuurt met de unieke Huizenpartner.nl Buurtbeleving™. De eerste indruk telt!

Zie hier diverse voorbeelden:


Alle Huizenpartner promotiemiddelen – zoals uw Te Koop-bord, uw opnames bij de grote woningzoekers en uw advertenties – verwijzen op aanstekelijke en informatieve wijze zonder drempels direct door naar uw eigen DirectRaak™ website. Hiermee valt u op tussen het ruime aanbod in uw buurt én online waar uw woning normaliter een van de velen is. Zo versnelt DirectRaak™ op slimme wijze uw verkoop in álle media :

  in het straatbeeld, in advertenties, op internet, via social media én mond-tot-mond.

Met DirectRaak™ betere persoonlijke verkoop

Uw DirectRaak™ domeinnaam wordt overal gezien, is eenvoudig te onthouden en dus gemakkelijk door te geven aan iedere geïnteresseerde. Zo begint uw sociale netwerk – mond-tot-mond, via-via – voor u te verkopen. Deze persoonlijke en lokale verkopers zijn de beste ambassadeurs voor uw woning en volgens onderzoek maar liefst voor 84% de reden van verkoop van uw woning.

DirectRaak™ maakt het doorgeven van uw woning voor hen eenvoudig en leuk. Samen met onze promotiemiddelen en -diensten bereikt DirectRaak™ zo voor u de maximale doelgroep voor een succesvolle verkoop in een veel kortere verkoopperiode. Met als extra voordeel: wegens de complete en inzichtelijke presentatiewijze met Huizenpartner.nl krijgt u alleen échte belangstellenden over de vloer.

DirectRaak™ heeft zich bewezen

Dat de DirectRaak™ aanpak van Huizenpartner doeltreffend werkt, blijkt uit het feit dat ook commerciële partijen veelvuldig gebruik zijn gaan maken van de DirectRaak™ promotieaanpak voor het aanbieden van hun vastgoedprojecten, zoals grote woningbouwprojecten en bedrijventerreinen.
Dit gebeurt onder de naam van het bedrijf Onroerendgoedpromotie.nl™.

Huizenpartner (2001) begeleidt woningverkopers via internet en is ontstaan uit Onroerendgoedpromotie.nl™ BV;
een gespecialiseerd bureau voor marketing, verkoop en advies van vastgoed.


Voor snel verkoopresultaat: DirectRaak!™

Meer informatie

E-mail: info@huizenpartner.nl of

neem contact met Team Huizenpartner op

Skip Navigation Linkshuizenpartner.nl > vragen en contact > over ons > over DirectRaak!™