T: 0900 - 66 4 4444 lokaal tarief   Neem contact met mij opNeem contact met mij op        YouTube Facebook Blogger Twitter
Skip Navigation Linkshuizenpartner.nl > uw woning verkopen
Uw woning snel verkopen

Uw woning sneller verkopen met Huizenpartner.nl

NVM FundaVia VBO internetmakelaar Huizenpartner, kunt u uw woning sneller en voordelig verkopen. Huizenpartner.nl is de vernieuwende VBO internetmakelaar actief in heel NL. Huizenpartner.nl bewijst met meer dan tien jaar internetervaring dat met haar unieke DirectRaak™-verkoopaanpak huizen tot gemiddeld 60% sneller verkocht worden en meer digitale en actuele bezichtigingen krijgen.

Huizenpartner zet haar doeltreffende DirectRaak™-promotieaanpak in: naast een volledige Funda opname van uw woning, zorgt een eigen unieke website van uw woning op internet met bijbehorende verkoopborden en advertenties voor optimale vindbaarheid, ook op Google. Zo valt uw woning direct op in de massa en verkoopt u sneller met meer zekerheid. Inclusief de professionele back-up van de VBO makelaar.

Huizenpartner is flink goedkoper dan de traditionele NVM of VBO makelaar

Ons team van deskundige VBO makelaars staat voor u klaar om u te helpen met het verkopen van uw woning of appartement. Met Huizenpartner.nl bent u duizenden euro's goedkoper uit en hebt u een 100% garantie dat uw woning modern en optimaal online wordt gepresenteerd inclusief Funda. Vergeleken met de traditioneel werkende makelaars bespaart u met VBO internetmakelaar Huizenpartner flink op alle makelaarsdiensten en bijkomende advertenties.

U doet alleen de zaken die u zélf het beste kunt, namelijk de bezichtigingen en het maken van de foto's. De optimale verkooppromotie en de rest laat u aan onze makelaars over die continu tot uw beschikking staan. U verkoopt uw woning sneller en plezieriger met Huizenpartner.nl.

Onze verkooppakketten en tarieven

Wij adviseren het complete en voordelige Comfort pakket al vanaf eenmalig € 495,- en € 35,- per maand inclusief btw met o.a. uw eigen DirectRaak™-website, uitgebreide presentatie van uw woningverkoop op Funda en op alle belangrijke woningzoekers in NL, waardebepaling, onderhandelingen en het opstellen van de koopovereenkomst.

Huizenpartner.nl | voor verkoopresultaat!

Zelf uw woning verkopen loont en is niet lastig, ook niet in uw regio. Reken op Huizenpartner.nl als uw makelaar en als uw persoonlijke adviseur. Hij of zij is bekend in uw regio en ondersteunt u tijdens het gehele verkoopproces.
Plaats hier direct uw eigen woning optimaal in de verkoop via Funda met het Huizenpartner Comfort of Garant pakket.
Of neem even contact op met een van onze internetmakelaars van Huizenpartner:


Bel mij terug

Servicedesk Huizenpartner
T: 0900 – 66 4 4444 (lokaal tarief)
W: www.huizenpartner.nl
E: info@huizenpartner.nl

 

Start mijn verkoop

 

Reken op Huizenpartner.nl

Zelf uw huis verkopen
Uw huis op Funda
Makelaarskosten
NVM Makelaar of Huizenpartner?
Zojuist verkocht
donderdag 7 juli 2022
Warmond
Mooidorpshuis.nl
Inhoud 230 m3

Vraagprijs
239.000 k.k.
Hedel
Sfeervolwoonhuis.nl
Inhoud 918 m3

Vraagprijs
499.000 k.k.
EN NOG MEER ...


Skip Navigation Linkshuizenpartner.nl > uw woning verkopen