T: 0900 - 66 4 4444 lokaal tarief   Neem contact met mij opNeem contact met mij op        YouTube Facebook Blogger Twitter
Skip Navigation Linkshuizenpartner.nl > uw huis op Funda
Uw huis op Funda

Uw huis op Funda

Uw huis op Funda, dat is een eerste vereiste als u uw woning wilt verkopen. Met ruim 250.000 woningen is Funda dé site als u uw huis wilt verkopen. Jaap.nl, Huislijn.nl, Huizenzoeker.nl, Huizenvinder.nl, Zoekallehuizen.nl, VBO.nl en Mitula.nl zijn de andere grote huizensites in Nederland. Uw huis op Funda en de overige huizensites vergroot de verkoopkansen van uw woning enorm.

 

BONUS:
Vermijd verlies op je woning!
5 MUSTS voor een succesvolle verkoop van je woning.
DOWNLOAD HIERONDER

 

Huizenverkoop via internet

Nagenoeg alle huizenverkoop start vandaag via Internet. In de ruime aanbodmarkt oriënteren kopers van woningen zich via Funda en de andere woningsites. Wilt u uw huis verkopen, dan is het essentieel dat uw huis op Funda en andere woningsites te vinden is. Huizenpartner zorgt ervoor dat kopers uw huis op Funda vinden en doorgeleid worden naar uw eigen unieke verkoop-website.

Opname op Funda zonder hoge makelaarskosten

Tot voor kort kreeg u alleen via een NVM-makelaar een uitgebreide woningpresentatie van uw huis op Funda. Maar het inschakelen van een NVM-makelaar kost al gauw enkele duizenden euro’s. Via Huizenpartner vermijdt u deze kosten, terwijl uw huis volledig op Funda wordt opgenomen door de VBO-makelaars van Huizenpartner, waarbij alle foto’s en bijbehorende informatie getoond worden!

Huizenpartner zorgt voor de optimale vindbaarheid van uw huis op Funda en op de andere landelijke woningsites. Bovendien verwijst u op Funda naar uw éigen unieke verkoop-website met uw eigen domeinnaam volgens het DirectRaak™ concept én wordt u bijgestaan bij het bepalen van de verkoopprijs en verkooptactiek van uw woning. En dit alles tegen slechts een fractie van de kosten die u normaliter betaalt voor een NVM-makelaar!

Bekijk de verkoopmogelijkheden van uw huis op Funda of neem direct contact met ons op.

BONUS met succes zelf uw huis verkopen:
Reken op Huizenpartner.nl

Zelf uw huis verkopen
Uw huis op Funda
Makelaarskosten
NVM Makelaar of Huizenpartner?Zojuist verkocht
maandag 15 augustus 2022
Breda
Voordeligappartement.nl
Inhoud 140 m3

Vraagprijs
114.000 k.k.
De Meern
Woningaanhetpark.nl
Inhoud 471 m3

Vraagprijs
321.000 k.k.
EN NOG MEER ...


Skip Navigation Linkshuizenpartner.nl > uw huis op Funda