T: 0900 - 66 4 4444 lokaal tarief   Neem contact met mij opNeem contact met mij op        YouTube Facebook Blogger Twitter
Skip Navigation Linkshuizenpartner.nl > zelf uw huis verkopen
Zelf uw huis verkopen

Zelf uw huis verkopen

Zelf uw huis verkopen en zo duizenden euro's besparen, wie wil dat nu niet? Maar hoe zorgt u ervoor dat uw huis opvalt tussen alle andere huizen die te koop staan? Huizenpartner zorgt daarvoor!

 

BONUS:
Haal het maximale uit uw woning!
5 MUSTS voor een succesvolle verkoop van je woning
DOWNLOAD HIERONDER

 

Zelf uw huis verkopen mét begeleiding

Huizenpartner begeleidt u bij de verkoop van uw huis, zonder hoge makelaarskosten. Via de VBO-makelaars van Huizenpartner verkoopt u zelf en krijgt uw huis een gegarandeerde en volledige plaatsing op Funda. Ook helpen wij u met het bepalen van een vraagprijs en verkooptactiek. Uniek is de eigen woningwebsite die bij Huizenpartner onderdeel uitmaakt van een bijzondere online marketing aanpak voor de verkoop van uw huis.

Volgens het DirectRaak™-concept krijgt u een eigen website met een eigen domeinnaam voor de verkoop van uw huis, waar geïntersseerden uw huis uniek aangeprijsd zien met foto's, plattegronden en tekst, uiteraard met professionele verkoopondersteuning van ons designteam. Zo kunt u wel heel eenvoudig zelf uw huis verkopen!

Verkoopondersteuning die bij u past

Huizenpartner biedt verschillende pakketten om zelf uw huis te verkopen. Zelf uw huis verkopen via een eigen website voor uw huis, een verkoopbrochure en praktische begeleiding bij de verkoop van uw huis behoren altijd tot de diensten van Huizenpartner.

Bij de pakketten van € 39 per maand of eenmalig € 799 horen bovendien een volledige opname van uw huis op Funda, VBO verkoopondersteuning met inbegrip van een waardebepaling en vraagprijsadvies van uw huis, het opstellen van een koopovereenkomst, gratis deelname aan open dagen en begeleiding bij de onderhandelingen. Voor een volledig overzicht van de diensten van Huizenpartner kijkt u hier voor de zelf-verkoop pakketten.

BONUS met succes zelf uw huis verkopen:

Zelf uw woning verkopen? Haal het maximale uit je woning.


Reken op Huizenpartner.nl

Zelf uw huis verkopen
Uw huis op Funda
Makelaarskosten
NVM Makelaar of Huizenpartner?Zojuist verkocht
maandag 15 augustus 2022
Venlo
Gunstigappartement.nl
Inhoud 225 m3

Vraagprijs
118.500 k.k.
Warmond
Mooidorpshuis.nl
Inhoud 230 m3

Vraagprijs
239.000 k.k.
EN NOG MEER ...


Skip Navigation Linkshuizenpartner.nl > zelf uw huis verkopen