T: 0900 - 66 4 4444 lokaal tarief   Neem contact met mij opNeem contact met mij op        YouTube Facebook Blogger Twitter
Skip Navigation Linkshuizenpartner.nl > ikwilmijnhuisverkopen.nl

ZELF uw huis verkopen en veel geld besparen?:
DirectRaak™ verkopen en kopen!

U wilt uw huis verkopen? U wilt geld besparen? Dan is het zelf verkopen van uw huis zonder makelaar of met een NVM of VBO Internetmakelaar tegenwoordig een logische stap.
U moet dan wel kopers optimaal bereiken en interesseren in úw woning.

Naar Home

Opvallen tussen het ruime aanbod en een perfecte eerste indruk, daar draait het dan om. Dat is een kwestie van slimmere promotie via de bewezen erg succesvolle verkoopaanpak van VBO Internetmakelaar Huizenpartner.nl, in Nederland.

Tegen vaste lage kosten. Zonder extra courtage bij verkoop. Lees hier hoe u uw huis direct op deze doeltreffende wijze via internet te koop zet. En welke vanzelfsprekende diensten u nog meer van ons mag verwachten.

Heeft u hierna nog vragen, bel ons team dan gerust op 0900 - 66 4 4444 (lokaal tarief) of email. Evenzo voor advies.

Belangrijke informatie

KLIK HIER DOOR naar de nieuwe homepage van Huizenpartner.nl om snel en modern uw woning op internet te verkopen.

De gegevens hieronder zijn van onze oude website Ikwilmijnhuisverkopen.nl. Destijds de basis waarmee deze succesvolle verkoopmethode via internet is gestart.

Zelf uw huis verkopen loont

Slimmere promotie van uw te verkopen huis loont direct. Het blijkt uit de praktijk dat bewoners veel beter en 'betrouwbaarder' het woonsentiment van hun eigen woning en buurt kunnen overbrengen dan een willekeurig makelaar. Door zelf uw huis te verkopen, bespaart u daarnaast minimaal zo'n € 5.000,- en in de meeste gevallen nog veel meer. Een bedrag dat u waarschijnlijk bijvoorbeeld veel liever in de inrichting van uw nieuwe woning wilt steken. De gemiddelde courtage die u aan de makelaar moet betalen bedraagt namelijk globaal tussen de 1,4% en 1,85% van de verkoopprijs van uw woning, exclusief de BTW van 19%. In de praktijk komen daar grote bijkomende kosten zoals advertenties nog eens bovenop, ook wanneer u stopt met de verkoop. Het kan ook anders, leuker, met betere resultaten en vele malen prijsvriendelijker ....

Eigenwijsheid loont

Op het internet kunt u vandaag de dag kiezen uit vele honderden woningverkoop internet-sites en allerlei soortgelijke 'doe-het-zelf'- en 'we-doen-het-samen'-pakketten vanaf € 495,- of meer. Uw woning komt voor dit bedrag terecht op een van de vele 'internet-prikborden'. Neem het ons niet kwalijk, we kunnen het helaas niet anders noemen. U valt niet op tussen het overige aanbod. Hetzelfde geldt voor de gratis opnames.

Ikwilmijnhuisverkopen.nl neemt hierin een geheel andere en 'eigenwijze' insteek met een unieke en daadwerkelijke beproefde promotie- en verkoopservice voor particulieren. Sinds haar oprichting in 2001 gingen vele honderden woningverkopers per jaar u succesvol voor. Met onze vernieuwende aanpak heeft u de beste garantie dat u woning ook écht zelf verkoopt tegen de laagste kosten. Het bewijs is daar: Maar liefst 78% van de particuliere verkopers (dus 4 van de 5) slaagt erin om via ikwilmijnhuisverkopen.nl hun woning zelf te verkopen! Lees hier waarom de Verkoop-via-Direct-Domein-Service™ via Ikwilmijnhuisverkopen.nl werkt:

Hoe werkt het?

U bereikt met onze Verkoop-via-Direct-Domein-Service op een beproefde en eenvoudige manier veel meer potentiële kopers voor uw object doordat:

 • U uw eigen gekozen opvallende en eenvoudig te onthouden Direct-Domeinnaam™ bijv. www.ideaalappartement.nl of Droomwoonhuis.nl koppelt aan uw woning in al uw promotieuitingen;

 • U zo gemakkelijk het belangrijke mond-tot-mond-circuit in uw eigen regio - 85% van de kopers - voedt, omdat iedereen uw Direct-Domeinnaam™ ziet, onthoudt en doorgeeft;

 • Uw woning nu direct is te vinden op het Internet, met énkel het intypen van deze Direct-Domeinnaam™;

 • Iedere kandidaat koper uw object daarom op elk moment van de dag compleet online kan bekijken en doorgeven aan geïnteresseerden, zónder te zoeken en zónder omwegen;

 • Uw woning op haar eigen unieke wijze, verrassend wordt gepresenteerd, welke getuigt van een professionele aanpak, dus van kwaliteit en betrouwbaarheid;

 • Uw woning daarnaast ook aangemeld wordt en opvallend gepresenteerd wordt op de grootste onafhankelijke woningzoekers van Nederland: www.funda.nl (enkel bij ons NVM Comfort verkooppakket), www.jaap.nl, www.dimo.nl, www.zoekallehuizen.nl, www.huizenzoeker.nl, Google en meer:


           

De eenvoudige toegang tot alle belangrijke koopinformatie van uw woning zorgt bovendien ervoor dat alleen de écht geïnteresseerde kopers met u contact opnemen. Dat bespaart u kostbare tijd die u nu aan zinvolle telefoontjes en rondleidingen kunt besteden.

Verkopen binnen 3 maanden via ikwilmijnhuisverkopen.nl zijn eerder regel dan uitzondering!

Aan de slag in 5 STAPPEN:

Investeer slechts enkele minuten in het doorlopen van de onderstaande 5 stappen en uw huis staat direct op een professionele en opvallende wijze in geheel Nederland te koop!

STAP 1 Voldoende potentiële kopers bereiken ... hoe?

Uw woning succesvol verkopen betekent niets anders dan dat u voldoende potentiële kopers moet bereiken.

Uit de praktijk blijkt dat u door "slimmer" te adverteren en te informeren 3 tot 5 maal meer kopers kunt bereiken dan de op tot nu toe gebruikelijke methodes via woning- en Te koop-bladen, -internetsites en -krantjes. Een enorme verbetering die direct invloed heeft op de verkoopprijs en de snelheid van verkoop van uw woning!

Uit de praktijk blijkt ook dat het overgrote gedeelte van de mogelijke kopers bij u uit de buurt komt. Meer dan 85% van de verkopen vindt plaats in de eigen regio! Van deze groep kopers heeft maar liefst meer dan 30% uw woning gezien bij het voorbijrijden en besluit op basis daarvan met u contact op te nemen of niet. Nog eens 55% krijgt via-via, van mensen wonende in uw buurt, of na toevallig een advertentie van uw woning te hebben gezien, uw woning in het oog.

De normale promotieaanpak, met een standaard makelaarsbord en -posters, maakt het deze kopers niet bijster gemakkelijk (zie rechts).

Liefde op het eerste gezicht
Immers het is eigenlijk onmogelijk een 10-cijferig telefoonnummer en/of SMS-code op een Te Koop-bord van een makelaar te onthouden. Laat staan door te geven aan iemand anders die geïnteresseerd is. Of direct de betreffende woning tussen de verschillende woningen op een bepaalde makelaars-website of in zijn etalage te vinden. Eenvoudigweg omdat men bijvoorbeeld de straat niet kent of gewoonweg de tijd niet heeft om er uitgebreid naar te zoeken. Bovendien is een makelaar niet bereikbaar voor verdere informatie in het weekend, waarin veelal kandidaat-kopers 'op zoek' zijn ... u wordt teruggebeld. Door deze 'informatiebelemmering' houdt de liefde op het eerste gezicht snel op en haken mogelijke kopers voortijdig af.

Met het standaard adverteren in de lokale (woon)bladen, -internetsites en -krantjes is het niet veel beter gesteld. Op internet-gebied is een totale versnippering ontstaan van tientallen 'prikborden' waarop kleine foto's en tekst worden geplaatst. Geen kwaliteit, niet zichtbaar. En hoewel de krantjes nog steeds goed gelezen worden en een belangrijke informatiebron zijn, valt uw advertentie naast de vele anderen niet extra op. Hij is niet van andere advertenties te onderscheiden en is wederom niet gemakkelijk over te dragen in het mond-tot-mond-circuit!

Funda en Dimo
Er zijn toch twee grote en écht bekende woningzoeksites in Nederland die altijd geraadpleegd worden door woningzoekers -belangrijk voor de overige 15% van uw kopers- namelijk: www.funda.nl, alleen toegankelijk wanneer u kiest voor een NVM-makelaar, maar nu ook via Huizenpartner MET een directe link naar uw eigen Direct-Domeinnaam™, én www.dimo.nl, de grootste onafhankelijke woningzoeker van Nederland met meer dan 7 miljoen unieke bezoekers per maand! Beide sites zijn aan elkaar gewaagd qua bekendheid en hebben elk ca. 70 tot 80% van het Nederlandse huizenaanbod. Ikwilmijnhuisverkopen.nl is partner van Dimo, Huislijn en Jaap en wij zorgen met onze dienstverlening ervoor dat uw woning hier standaard wordt aangemeld en opvallend te vinden is door de verwijzing naar uw eigen Direct-Domeinnaam™. Dubbel opvallen dus!

STAP 2 Dé oplossing en de kosten

Verkoop-via-Direct-Domein-Service™ van ikwilmijnhuisverkopen.nl levert nu een totale promotie- en verkoopoplossing:

Uw eigen Direct-Domeinnaam™
Allereerst kiest u uit het overzicht verderop in deze pagina zelf een Direct-Domeinnaam™ die het beste past bij uw huis. Via deze eenvoudig te onthouden, pakkende domeinnaam, komen kopers direct raak op uw eigen woningpresentatie uit, zonder verder te zoeken op een van de vele woningsites en zonder onmogelijk te onthouden website-adressen.
U communiceert duidelijk in uw omgeving dat uw woning Te Koop is. Dat kunt u doen met een speciaal door ons ontworpen, opvallend 'Te Koop'-bord en/of -raamposter met daarop uw eigen Direct-Domeinnaam™. U levert per e-mail uw woninggegevens aan (tekst, foto´s en eventueel plattegronden), die door het web-team van ikwilmijnhuisverkopen.nl in een professioneel vormgegeven en verfrissende verkooppresentatie op deze Direct-Domeinnaam™ worden gepresenteerd. Zie een voorbeeld hier en ook rechts: www.gezelligewoning.nl!

Uw Direct-Domeinnaam™ (die u gaat kiezen in stap 3) kunt u nu ook gebruiken om goedkoper en meer onderscheidend te adverteren in uw lokale (woon)bladen en -kranten en zelfs webadvertenties. In plaats van afkortingen en een zeer summiere beschrijving verwijst u met uw Direct-Domeinnaam™ op opvallende wijze naar de gedetailleerde koopinformatie van uw huis. Zie het sprekende voorbeeld hier rechts. Overigens kunt u met de Direct-Domeinnaam™ ook zonder foto's opvallende én prijsbewuste tekstadvertenties maken.

Daarnaast zorgt de gemakkelijk te onthouden Direct-Domeinnaam™ in uw tuin en in uw advertenties ervoor dat het zo belangrijke 'mond-tot-mond'-circuit nu wél zijn werk kan doen. Via-via komen de mensen die nu op zoek zijn naar een woning veel sneller bij uw woning terecht, als u dat maar gemakkelijk genoeg maakt: "Kijk eens op droomwoonhuis.nl. Net iets waar jullie naar op zoek zijn ..."

De kosten van onze dienstverlening
Uw investering meer dan waard!

Ikwilmijnhuisverkopen.nl brengt u eenmalig € 195,- in rekening voor:

 • het vakkundig vormgeven en presenteren van uw woninggegevens op uw eigen gekozen Direct-Domeinnaam™. Wij zijn geen prikbord zoals andere huizensites hanteren; al uw foto's en teksten worden door ons design-team op professionele wijze geoptimaliseerd en verwerkt tot een betrouwbare, wervende verkooppresentatie. Klik hier voor een voorbeeld.

Bovendien krijgt u voor dit bedrag:

 • Een professioneel 'Te Koop'-V-raambord in full-colour van ca. 65 x 50 cm. Opvallend, vriendelijk en professioneel uitziende in het straatbeeld. Speciaal ontworpen door Huizenpartner. Uiteraard persoonlijk voorzien van uw eigen Direct-raak™-domeinnaam. Het bord wordt u binnen 3 werkdagen per pakketpost toegestuurd. Zie het voorbeeld hier rechts: direct klaar om op te hangen aan uw raam of anders en voorzien van VERKOCHT-stickers. Het is mogelijk extra raamposters bij te bestellen;

 • het premium aanmelden, presenteren én beheren van uw woning door ons bij de grootste onafhankelijke woningzoeker van Nederland www.dimo.nl (inclusief www.zoekallehuizen.nl, www.jaap.nl, www.huislijn.nl, www.moviq.nl, www.huizenzoeker.nl, www.speurders.nl en optimalisatie voor Google) met opvallende vermelding van uw eigen Direct-Domeinnaam™ gedurende uw totale verkoopperiode, waarvan u van ons een bewijs krijgt van de presentatie van uw woning;

 • [nieuw] het berichten van alle makelaars (NVM en VBO) én geïnteresseerde woningzoekenden uit uw stad of regio per e-mail dat uw woning te koop staat. Immers, woningzoekenden hebben vaak zoekopdrachten uitstaan bij makelaars;

 • de opmaak van uw hoofdfoto retour met daarin fraai weergegeven uw eigen gekozen Direct-Domeinnaam™, zodat u gemakkelijk en op opvallende wijze uw eigen advertenties voor woonbladen etc. kunt creëren;

 • per e-mail een uitgebreide en praktische handleiding met tientallen waardevolle tips voor een succesvolle verkoop: bezichtigingen, de onderhandeling en de voorlopige koopcontractondertekening;

 • inclusief een door De Consumentenbond, Vereniging Eigen Huis en de NVM algemeen goedgekeurd modelkoopcontract voor de verkoop;

 • uitgebreide statistieken om de verkoop van uw woning te volgen. Bekijk het aantal bezoekers en hun herkomst voor uw woningpresentatie, zodat u ook de belangstelling en bijvoorbeeld het effect van advertenties voor uw woning gemakkelijk kunt bijhouden;

 • professioneel advies en begeleiding tijdens uw verkoop en onderhandelingsproces via e-mail én telefoon 0900 - 66 4 4444 (lok. tarief).

Daarnaast wordt een maandelijkse vergoeding berekend voor de plaatsing van uw woningpresentatie op uw eigen Direct-Domeinnaam™ van € 35,- tot en met de verkoop of beëindiging door uzelf. Datum van uw eerste betaling en vrijgave van uw woningpresentatie, is direct de startdatum van elke lopende maand.

Deze maandelijkse vergoeding is tevens een verzekering, dat alle door u gewenste aanpassingen van uw woningpresentatie door ons design-team uitgevoerd worden gedurende uw verkoop en worden doorgegeven aan alle woningzoekers - u bent dus altijd up-to-date-, zonder meerkosten.

Verder heeft u géén kosten en er wordt natuurlijk géén courtage berekend bij verkoop!

Alle prijzen zijn inclusief BTW!

Klik hier voor alle nieuwe Huizenpartner verkooppakketten en kom daarna terug!

Speciaal te koop bord

Als laatste adviseren wij u tevens te kiezen voor het optionele opvallend vormgegeven 'Te Koop'-bord in kleur voor een optimale verkoop. Het bord is ca. 80 cm breed, waardoor iedere voorbijganger uw eigen gekozen Direct-Domeinnaam™ ook duidelijk ziet in rij- en looprichting. Door de betrouwbare en kwaliteits- uitstraling van het bord, blijkt uit de praktijk dat u zorgt u voor een nog snellere verkoop van uw woning.

De huurvergoeding voor dit Te Koop-bord bedraagt eenmalig € 145,-. U krijgt het gemakkelijk binnen 2 werkdagen na opdracht per pakketpost thuisbezorgd.

Als u voor het Te Koop-bord kiest dan kunt u extra besparen. Immers met bord kunt u overwegen het 'Te Koop'-V-bord weg te laten. In dat geval bedraagt de eenmalige huurvergoeding voor het Te Koop-bord géén € 145,- maar slechts € 115,-. Een reden temeer om toch voor het 'Te Koop'-bord te kiezen.

Klik op de foto rechts voor meer informatie over het 'Te Koop'-bord, dat u gemakkelijk binnen 2 werkdagen na opdracht per pakketpost krijgt thuisbezorgd.

U ziet dat uw investering die u maakt met onze Verkoop-via-Direct-Domein-Service™ direct rendeert ten opzichte van de gemiddelde makelaars- en advertentiekosten van € 5.000,- en meer en tevens de prijzen van allerlei soortgelijke 'doe-het-zelf-pakketten' doorstaat. Daarvoor heeft u nu met ikwilmijnhuisverkopen.nl ineens wél de beschikking over een uniek en beproefd professioneel promotie- en verkoopconcept.

STAP 3 Kies een Direct-Domeinnaam™ uit

Onderstaand overzicht geeft u alle beschikbare Direct-Domeinnaam™. Bekijk de namen die "Weer vrij" zijn en geef de naam die het beste past bij uw woning door in het formulier van stap 4. Wanneer het formulier uit stap 4 bij ons binnenkomt, reserveren wij deze gekozen Direct-Domeinnaam onmiddellijk voor u. U hoeft geen 100% fit met uw woning te hebben, het belangrijkste is dat u een naam kiest die gemakkelijk te onthouden en dus te communiceren is. Daar voldoen al onze Direct-Domeinnamen aan!

Onder een van deze nog beschikbare Direct-Domeinnamen kunt u uw woning te koop aanbieden:

Met succes en sneller uw woning verkopen

Huizenpartner.nl de moderne online NVM-makelaar

Uw woning verkooppakketten

 

 

 

 

 

 

Met succes en sneller uw woning verkopen

Succesvol verkopen in een notendop:
zorg dat u gezien en onthouden wordt!

 

 


Elsevier neemt Huizenpartner op in de 514 beste sites

Elsevier: Ikwilmijnhuisverkopen.nl / Huizenpartner.nl behoort
tot de beste websites van Nederland

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


De voordelen van Verkoop-via-Direct-Domein-Service™

De voordelen van
Verkoop-via-Direct-Domein-Service™

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


Er staan veel woningen te koop: wordt contact met kopers zo wel optimaal gestimuleerd?

Wordt contact met kopers op deze manier
nu echt optimaal gestimuleerd?

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


Breng mij naar de Direct-Domeinnaam!

Verkoop-via-Direct-Domein-Service™
Voor effectieve verkoop!Breng mij naar de Direct-Domeinnaam!

Ook in adverteren HET verschil!Breng mij naar de Direct-Domeinnaam!

Als Speurder in de Telegraaf door ons geplaatst, in dit geval binnen 2 weken verkocht!Uw woningverkoop verloopt sneller via-via met dit unieke raambord als standaard onderdeel van uw verkooppakket

U ontvangt bij uw aanmelding het *nieuwe* opvallende 3D V-bord voor uw raam.
Vraag voor appartementen naar het XL-bord!Breng mij naar de Direct-Domeinnaam!

Welke woning valt het meeste op
in deze woningzoeker?Download hier alvast uw voorlopig koopcontract woning

U ontvangt ook een goedgekeurd model koopcontract woning of appartement van ons

 

 

 

 

 

 

Meer weten over dit unieke Te Koop-bord!

Echt professioneel presenteren?
Neem extra het opvallende
"Te Koop" bord *in kleur* voor de tuin


Meer informatie over verkoopposters woning!

U kunt extra raamposters bestellen!


STAP 4 Stuur uw woninggegevens aan ons toe

Denk na hoe u uw huis op de gekozen Direct-Domeinnaam wilt presenteren.
Bekijk of u al mooie foto´s heeft van uw woning en welke foto´s u anders nog zou willen maken. Probeert u zich bij de invulling altijd te verplaatsen in de gedachtengang van een mogelijke koper van uw woning. Met name fraaie foto´s binnenshuis en van uw tuin blijken uit ervaring een snelle verkoop te bespoedigen en voorzien in de informatiebehoefte van uw potentiële kopers.
Verder blijkt meer dan maximaal 8 foto´s geen extra positief verkoopeffect te realiseren, eerder het tegenovergestelde. Een bezichtiging moet tenslotte verrassend blijven. U kunt een onbeprkt aantal foto's bij ons publiceren.

Voorzie elk onderdeel van het onderstaande frame van de juiste beschrijving van uw woning en stuur uw totale beschrijving inclusief foto's per e-mail toe aan onze administratie via: info@huizenpartner.nl.


Neem bij verzenden gegevens a.u.b. deze volgorde in acht:

 • Selecteer met uw muis eerst de volledige tekst in onderstaand frame en kopieer (Ctrl+C) deze daarna;
 • Vervolgens klikt u hier voor het automatisch aanmaken van een mailbericht met ons juiste e-mailadres en plakt u (Ctrl+V) de zojuist gekopieerde template in het tekstgedeelte van uw e-mailbericht;
 • Vul nu met behulp van de zojuist geplakte template uw eigen gegevens en uw woningbeschrijving in, in uw emailprogramma. U mag dit ook in een MS Word-documentje doen wanneer u dat handiger vindt en dit bestand als bijlage meesturen.
 • Voeg de foto's altijd als aparte .jpg bijlages toe en niet in een Word-document.
 • Nog even de kosten van uw keuzes op een rijtje: klik hierLET OP: U kunt ook uw gegevens nu OOK via internet aanbieden via onze nieuwe website www.huizenpartner.nl! Registreert u zich dan vrijblijvend in het menu

Foto's dus als .jpg-bestand als bijlage (attachment) opnemen in de e-mail aan ons. Let op: de totale grootte van de bijlagen mag niet veel groter zijn dan 10 Mb. Indien nodig om onder het maximum te blijven, de foto's gewoon verdelen over meerdere mailtjes aan ons! U kunt de foto´s in elke formaat en resolutie aanleveren, wij zorgen voor een perfecte publicatie op het web. Mocht u geen scanner en/of geen digitale camera hebben, dan kunt u ons ook de foto´s zelf toesturen naar het volgende adres, waarna wij ze voor u op hoge kwaliteit inscannen:

  Onroerendgoedpromotie.nl
  t.a.v. Design
  Tongerlostraat 35
  5975 NC SEVENUM (L)

Let u er a.u.b. op dat elke foto is voorzien van uw complete naam- en adresgegevens. De foto´s kunnen zo, na door ons ingescand te zijn, gemakkelijk per ommegaande aan u worden teruggestuurd.

STAP 5 Oplevering en betaling

Indien wij uw aanvraag hebben ontvangen, controleren wij of alle gegevens volledig zijn. U ontvangt per e-mail een bevestiging van ontvangst.

**Bel ons direct op 0900 - 66 4 4444 (lok. tarief) indien u NIET binnen 2 dagen van ons een bevestiging van uw aanvraag per email heeft ontvangen!
Dan hebben wij uw aanmelding zeker niet juist ontvangen**

Binnen 2 werkdagen maken wij uw woningpresentatie klaar en staat uw woning op internet. U ontvangt dan van ons per e-mail een factuur met keuzemogelijkheden ten aanzien van plaatsingtermijnen etc. Na goedkeuring van de woningpresentatie kunt u het te betalen bedrag via uw bank of via automatische machtiging voldoen. Het 'Te Koop'-bord wordt pas verstuurd na betalingsontvangst.

Dat betekent dus dat wij uw woningpresentatie direct opleveren
*voordat* u betaalt!

Zodra u de factuur heeft voldaan ontvangt u de raamposters en/of het Te Koop-bord.

U ziet zo dat u *altijd* kunt vertrouwen op onze gegarandeerde, professionele dienstverlening!

STAP 6 Succes met de verkoop!

Bekijk de eerste maand wat de reacties zijn op uw Direct-Domein-raamposter of -bord voor uw woning. Overweeg daarna of aanvullend adverteren in uw lokale (woon)krant met uw Direct-Domeinnaam zinvol is.

Als u uw reeds betaalde plaatsingstermijn wilt verlengen, stuurt u ons een e-mailtje, welke wij weer afhandelen zoals verder vermeld onder stap 5.
Wanneer u gekozen heeft voor automatische machtiging, kunt u die gemakkelijk met een eenvoudig e-mailtje of telefoontje tenminste 1 week voor afloop van uw lopende maand opzeggen in geval van verkoop of wanneer u de dienstverlening van ikwilmijnhuisverkopen.nl wilt stoppen. Hierop wordt onmiddellijk de automatische maandelijkse overschrijving voor de maandelijkse plaatsing van uw woningpresentatie door ons beëindigd.

Bekijk ons menu voor verdere vragen en link-tips over de verkoop van uw woning, zoals het rondleiden van mensen in uw woning, het opstellen van een voorlopig koopcontract, etc. Wij kunnen u ook taxatie- en notariële diensten aanbieden.

Om ikwilmijnhuisverkopen.nl ook in de toekomst beschikbaar te hebben onder onder uw favorieten! Klik hier!

Wij wensen u veel verkoopplezier!

Team Ikwilmijnhuisverkopen.nl &
Huizenpartner.nl

Huizenpartner.nl
Poststraat 9
5801 BC VENRAY (L)

E:  info@huizenpartner.nl
T:  0900 - 66 4 4444 (lok. tarief)
F:  084 - 875 06 39
Goede foto's voor een snelle verkoop zijn essentieel

Verzorgde foto's en een goede beschrijving
van uw woning zijn essentieel.

Bekijk enkele van de bovenstaande woningpresentatie's voor ideeën!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 DirectRaak™ de beste garantie voor een snelle verkoop van uw woning

Eenvoudige mond-tot-mond,
het beste verkoopmedium,
gegarandeerd met DirectRaak™

Skip Navigation Linkshuizenpartner.nl > ikwilmijnhuisverkopen.nl