T: 0900 - 66 4 4444 lokaal tarief   Neem contact met mij opNeem contact met mij op        YouTube Facebook Blogger Twitter
Skip Navigation Linkshuizenpartner.nl > makelaarkosten
Zelf uw huis verkopen

Makelaarkosten

Makelaar kosten bedragen doorgaans 1,5 tot 2% van de verkoopprijs. Deze makelaar kosten betaalt u voor de diensten van de makelaar, zoals de marketingcommunicatie, het verzorgen van bezichtigingen en het voeren van onderhandelingen. Een groot deel van deze werkzaamheden kunt u echter als geen ander zélf uitvoeren, waardoor u hoge makelaarskosten vermijdt.

 

BONUS:
Haal het maximale rendement uit je woning!
5 MUSTS voor een succesvolle verkoop van je woning.
DOWNLOAD HIERONDER

 

Hoge makelaar kosten overbodig

Een makelaar fungeert als tussenpersoon tussen verkoper, koper en notaris en telt hiervoor hoge makelaarskosten. In veel landen zijn ondersteuning van een makelaar en de daarmee gepaard gaande hoge makelaarskosten niet gebruikelijk of de koper betaalt de kosten van de makelaar. De opkomst van internet maakt ook in Nederland het maken van hoge makelaar kosten overbodig.

Bespaar duizenden euro’s aan makelaarskosten

Voor een goede en uitgebreide opname op Funda en ondersteuning bij het bepalen van verkoopprijs en verkooptactiek hebt u geen dure makelaar nodig. Huizenpartner is hiervoor uw ervaren partner: via de Huizenpartner VBO-makelaars krijgt uw huis een volledige opname op Funda én een unieke eigen verkoop-website, waarop alléén uw huis aangeprezen wordt. En dit zonder hoge makelaar kosten.

Huizenpartner ondersteunt u bovendien kundig over verkoopprijs (inclusief ondersteuning bij onderhandelingen en de koopovereenkomst) & verkooptactiek (inclusief verkoopbrochure, advertentie en deelname aan open dagen). Huizenpartner helpt u met de juiste tips bij het aanprijzen van uw woning tijdens de bezichtigingen en het opstellen van teksten voor uw eigen website. Zo lukt verkopen prima zelf.

U bespaart op deze wijze duizenden euro’s aan makelaar kosten, terwijl uw huis optimaal onder de aandacht komt. Meer informatie over het besparen op makelaarskosten vindt u hier. Of neem direct contact met ons op.

BONUS met succes zelf uw huis verkopen:
Reken op Huizenpartner.nl

Zelf uw huis verkopen
Uw huis op Funda
Makelaarskosten
NVM Makelaar of Huizenpartner?Zojuist verkocht
maandag 15 augustus 2022
Hedel
Sfeervolwoonhuis.nl
Inhoud 918 m3

Vraagprijs
499.000 k.k.
Kronenberg
Inhoud 512 m3

Vraagprijs
265.000 k.k.
EN NOG MEER ...


Skip Navigation Linkshuizenpartner.nl > makelaarkosten